top of page

BEHANDLINGER/PRISER

Nedenfor kan du læse om nogle af de forskellige behandlinger jeg tilbyder, Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig for hjælp og vejledning til lige netop dit problem. Jeg tilbyder også udkørsel ring/mail for pris. 

FYSIURGISK/SPORTSMASSAGE

Kropsmassage hvor vi kommer i dybden og gør dig klar til den næste træning. Eller bare giver din krop en omgang pleje. Behandlingen gælder også ikke sports folk.

PRIS: 30 MINUTTER 300,-

PRIS: 60 MINUTTER 500,-

KOMBI BEHANDLING

   Det er en behandling hvor vi varmer dine muskler op med ca. 20 minutters massage og derefter ligger du med enten cupper i 20 minutter (se mere under Cupping) eller nåle i 20 minutter (se mere under Sportsakupunktur) På denne måde kombinerer vi behandlingen fremfor 2 enkle behandlinger.

PRIS: 40 MINUTTER 400,-

SPORTSAKUPUNKTUR

Behandling af muskulære problematikker i bevægeapparatet. Muskulær sportsakupunktur har en markant smertestillende effekt. Behandlingen er primært tiltænkt fysisk aktive personer indenfor sportens verden, men kan uden problemer med succes overføres til alle andre smerte- og skadesproblematikker. Sportsakupunktur får musklerne til at slappe af og fremskynder kroppens egen helingsproces ved inflammationer (betændelse) - Effektivt ved skader (løberknæ, springerknæ, golfalbue, tennisalbue, achillessenebetændelse, skinnebensbetændelse m.m.) og muskulære overbelastninger (ondt i ryggen, spændte skuldre og nakke, lændeproblemer m.m.) - Effektiv sportsakupunktur, som bruges i den professionelle sportsverden.

PRIS: 25 MINUTTER 300,-

CUPPING

Cupping bruges til en lang række problemer og lidelser. Man bruger det oftest til at rense bindevævet for affaldsstoffer. Når affaldsstoffer og syre er bundet til vævet giver det stagnationer, som kan lede til smerter og ubalancer.

Hvilke symptomer kan cupping have en gavnlig effekt på?

Tunge ben

Appelsinhud / Cellulite

Hævelser

Stivhed i kroppen

Hovedpine

Slidgigt

Smerter i f.eks skulder, lænden

PRIS: 30 MINUTTER 250,-

MASSAGE GUN

Massage Gun er designet til behandling af forskellige muskelgrupper i kroppen hvor den via vibrationsbehandling aktiverer musklerne og lindre smerte. Jeg bruger massage gun som tillægsbehandling efter vurdering.

IASTM-TEKNIKKEN

Ved at anvende denne teknik kan smertepunkter i bindevævet opspores og efterfølgende behandles. Ved at massere det pågældende sted med et IASTM-Redskab, vil patienten føle mindre smerte efter behandling. Jeg bruger IASTM som tillægsbehandling efter vurdering    

ADRESSE

Kæpgårdsvej 10

4840 Nørre Alslev


RING TIL OS

E-MAILADRESSE

Kontakt@Formkroppen.dk

Cvr nr. 41378255

bottom of page